smap.my

Sistem Pengurusan Komprehensif

sekolah | tadika | taska

Kenapa mesti gunakan sistem?

Mudah & Mesra

Sistem yang senang difahami oleh pengguna tanpa memerlukan latihan khas Bengkel dilaksanakan secara berkala

Jimat kos & Masa

Sistematikkan pengurusan kewangan organisasi anda. Invois, resit, pembayaran semua boleh dibuat secara online dan automatik

Tingkatkan Imej

Tunjukkan yang anda mempunyai sistem yang cekap dan dapatkan kepercayaan dari ibu bapa dan pelajar yang anda ialah sebuah organisasi yang efektif.

Modul yang Smap Sediakan

Rekod Pelajar & ibubapa

Pangkalan data pelajar & ibubapa. Boleh dikemaskini & menerima pendaftaran online daripada ibubapa

Pengurusan kewangan

Rekodkan perbelanjaan & pendapatan sampingan untuk jana laporan untung rugi

Pengurusan Yuran

Penjanaan invois, resit, dan notis tunggakan secara automatik pada setiap bulan.

Pengurusan HR

Urus permohonan cuti, penjanaan slip gaji & rekod kehadiran staf

SMS/EMAIL BROADCAST

Hantar invois, resit dan mesej kepada ibubapa secara online melalui E-mail, SMS

Akademik & aktiviti

Buat & simpan rekod Peperiksaan, RPH, RPA & Log Harian pelajar

Integrasi Whatsapp

Penghantaran mesej, invois & resit melalui whatsapp. Cepat
dan tanpa kos tambahan.

Integrasi toyyibpay

Terima pembayaran secara online dan resit akan dikeluarkan secara automatik 

Statistik Penggunaan Sistem

cawangan (user)

Jumlah pelajar

Invois dikeluarkan

resit dikeluarkan

Testimoni Smap

Pada saya sistem sudah ada memudahkan untuk tadika saya. Saya selalu perkenalan dengan kawan2... Saya suka sistem ni

Pn Sariwati Sulaiman

Tadika Permata Adwa

Log Harian kanak2 taska kami gunakan Smap. Dapat positif feedback dari parents. Takdala leceh nak isi dalam buku setiap hari

Pn Noorakmal Jusoh

Taska Ummu Humaira

Sangat memudahkan dan membantu pihak pengurusan. Sistem yang sentiasa upgrade. Kalau ada yang tak faham, pihak smap akan jawab dengan cepat dan pantas

Pn Roslinda Rosli

Tadika Sahabat

Alhamdulillah SMAP banyak membantu kami untuk lebih sistematik dlm pengurusan & ibubapa pun suka sistem terutamanya invois & resit yg generate secara automatik.

Ustaz Azrul Hafizi

Tadika Genius Solihin

Saya nak bagi review ikhlas..memang dah lama cari sistem macam ni..saya baru guna last year dan smap tak sama dengan sistem lain..memang menepati kehendak pengusaha taska macam saya even pelajar saya tak cecah 50 orang..Harga memang affordable sangat-sangat, mesra pengguna

Pn Nur Kamilah Abdullah

Taska & Pusat Jagaan Durrani Asyrani

Sistem ini sangat membantu kerja saya & team pengurusan. By due date bayaran 5hb setiap bulan, hampir 80% invois ibu bapa sudah dijelaskan & tiada masalah byrn tertunggak setakat ini, Alhamdulillah. Team support mereka pun sangat pantas respond semua masalah/pertanyaan. Saya sarankan taska, tadika, sekolah utk guna pakai sistem ini

Pn alia liew

Tadika Daie Bestari

Parents suka guna smap, mudah bayar yuran everymonth. Sistem yang digunakan canggih dan boleh jadi wow factor untuk tadika. Sampai parent tanya saya, macam ni je ke cikgu. Mudah cara bayar. Sistem user friendly. Mudah. Support sistem dari pihak smap strong dan cukup membantu!

Pn nadiatul syakira

Tadika Permata Adwa

Alhamdulillah sgt membantu pengurusan kami terutama pengurusan yuran, cuti staf, kehadiran dll. Pengurusan kami lebih tersusun, professional & mudah diakses. Tiada lagi sakit kepala & sistem boleh diakses dimana2 shj. Sistem yg sentiasa up to date & support team yg cekap. moga terus maju jaya smap. very recommended

Pn Norazura

Little Caliphs Dengkil

Kenapa kami suka
gunakan SMAP?
Dengarkan testimoni
Ustaz Azrul Akashah dari Genius Solihin

 

Dengarkan sendiri bagaimana
SMAP dapat membantu
operasi seharian
IQ AULAD Playschool
& Preschool oleh
Pn Norazlina
wink

Pelanggan Kami

1

2

3

4

5

6

7

8

Tinggalkan pesaing anda dibelakang..

“System run the business and people run the system – Michael E. Gerber”

Alamat

ADS Web Services Sdn Bhd (002407632-V)
C-01-26 Savanna Lifestyle Retail
Jalan BBLS 2
Southville City
43800 Dengkil, Selangor.

Hubungi

Email: hello@smap.my
Phone: 012 – 254 2266                    
Whatsapp: 011 – 1099 1077